Hamil 4 Bulan, Ini Penampakan Siti Nurhaliza

Hamil 4 Bulan, Ini Penampakan Siti Nurhaliza
Siti Nurhaliza tengah hamil empat bulan. (dream)
Sabtu, 14 Oktober 2017 12:24 WIB
KUALA LUMPUR - Penyanyi terkenal Malaysia Siti Nurhaliza tengah berbahagia. Pelantun Cindai ini sedang hamil empat bulan setelah sebelas tahun menikah dengan Datuk Khalid Mohammed Jiwa.

Siti Nurhaliza mengumumkan kehamilannya melalui akun instagramnya. ''Dimakbulkan Allah pada tahun ke 11 perkahwinan kami. Ini adalah sebahagian daripada petikan kenyataan saya,'' tulis Siti Nurhaliza sebagai keterangan dalam rangkaian foto pengajian saat syukuran kehamilannya.

Siti Nurhaliza mengucapkan terima kasih sekaligus bersyukur karena telah diberikan kelancaran dalam acara syukuran kehamilannya tersebut.

''Terima kasih di atas doa-doa anda selama ini dan Alhamdulillah.''

Wanita 38 tahun itu menjelaskan alasannya untuk mengumumkan kehamilannya di instagram. Menurut Siti, keputusannya mengumumkan kabar kehamilannya tersebut sudah dikomunikasikan dengan sang suami. 

Saat ini, lanjut Siti, usia kehamilannya sudah memasuki empat bulan. Kehadiran sang buah hati menjadi kabar gembira sekaligus hadiah besar yang diberikan kepada keluarganya. 

Apalagi, pasangan ini sudah cukup bersabar menantikan kehadiran si buah hati setelah pernikahan mereka genap berusia 11 tahun. 

''Alhamdulillah, tiadak kata yang dapat menggambarkan rasa syukur dan gembiranya karena Allah memberikan kurniaan yang terlalu agung ini selepas 11 tahun kami bersabar,'' tulis Siti.***

Editor:hasan b
Sumber:dream.co.id
Kategori:Ragam

wwwwww